classic car forum header
Classic cars forum & vehicle restoration.
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
How To Register     Posting Photographs     Privacy Policy     F/book facebook.com/oldclassiccar

engine question
Goto page Previous  1, 2
Post new topic   Reply to topic    Classic cars forum & vehicle restoration. Forum Index -> Mechanical Restoration
Author Message
Kenham



Joined: 12 Mar 2012
Posts: 195
Location: Kent

PostPosted: Tue May 12, 2020 9:31 pm    Post subject: Reply with quote

I must admit I did not mend mine as I thought it was a horrible thing so I sold it as a non runner. It went to Poland and I thought it was the best place for it to go.
Back to top
View user's profile Send private message
Ray White



Joined: 02 Dec 2014
Posts: 4176
Location: Derby

PostPosted: Wed May 13, 2020 8:53 am    Post subject: Reply with quote

Kenham wrote:
I must admit I did not mend mine as I thought it was a horrible thing so I sold it as a non runner. It went to Poland and I thought it was the best place for it to go.


A quick search has informed me that there are 160 species of grass in Poland but only 16 of which are suitable for lawns.
(For some reason I didn't think they had lawns out there so a non working mower would feel quite at home.) Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Salopian



Joined: 05 Jan 2010
Posts: 355
Location: Newport Shropshire

PostPosted: Wed May 13, 2020 10:13 am    Post subject: Reply with quote

I can't see if it has been mentioned but if so apologies but have you got the right plug? Many Briggs use a very short reach and will lock up on the wrong plug.
_________________
Jonathan Butler
Alvis SD 12/50 1928 MG TD 1950
Back to top
View user's profile Send private message
Ray White



Joined: 02 Dec 2014
Posts: 4176
Location: Derby

PostPosted: Thu May 14, 2020 10:54 am    Post subject: Reply with quote

Salopian wrote:
I can't see if it has been mentioned but if so apologies but have you got the right plug? Many Briggs use a very short reach and will lock up on the wrong plug.


Yes, it's the same plug as I was using all last summer. I looks fine.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Classic cars forum & vehicle restoration. Forum Index -> Mechanical Restoration All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Forum T&C


php BB powered © php BB Grp.